Fotografia © Peter Wuermli
Fotografia © Peter Wuermli
Fotografia © Peter Wuermli
Fotografia © Peter Wuermli
Fotografia © Peter Wuermli
Fotografia © Peter Wuermli
Fotografia © Peter Wuermli
Fotografia © Peter Wuermli
Fotografia © Peter Wuermli
Fotografia © Peter Wuermli

PwC Switzerland | Basel Office

 Torna enrere a la llista de projectes
Localització
Basel, Switzerland
Any
2016
Client

PwC Switzerland

Completion
July 2016

Floor area
4’300 m2

Health and well-being at the workplace is becoming more and more important. PwC Switzerland commissioned Evolution Design to create a healthy work environment for their new Basel office. The workplace concept is fully embracing the four key pillars of health: activity, attitude, rest and nutrition.

It’s clear that working healthily is about far more than just ergonomics. The recipe for success requires a subtle blend of planning, creativity and humanity: providing variety and choice in workspaces, acknowledging the role of informal networks and taking into consideration individual needs such as nutrition, relaxation and empowerment. In each respect the Basel office of PwC Switzerland is an excellent example of working one's way to well-being.

Altres projectes per Evolution Design

Google European Engineering
Zurich, Switzerland
K.I.S.S.
Zurich, Switzerland
Google Russia
Moscow, Russia
Google Norway
Oslo, Norway
Google Sweden
Stockholm, Sweden
Cocoon
Zurich, Switzerland