Visualisierung © LAVA
Visualisierung © LAVA
Visualisierung © LAVA

Nanxing Offices

 Zurück zur Projektliste
Standort
Nanxing, China
Jahr
2012
Stockwerke
5–20 Stockwerke

The exterior of the office building features stone to avoid light pollution. The transition between the building and the urban area was an important element with the facade open to the street, and plants building a beautiful landscape for the city.

Simple with a twist. A mixed use development, with commerce, finance and transportation uses, features two wings that twist and turn with intertwining cascading terraces overlooking a central green courtyard.

Andere Projekte von LAVA

Future Hotel Showcase - Hotel Room Prototype
Duisburg, Deutschland
Modernisation of the Berchtesgaden Youth Hostel
Bischofswiesen, Deutschland
Philips Lighting Headquarters
Eindhoven, Niederlande
Ecokid Kindergarten
Vinh, Vietnam
Bayreuth Youth Hostel
Bayreuth, Deutschland