Soho Apartment

London, Großbritannien
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Foto © Åke E:son Lindman
Architekten
Dive Architects
Jahr
2008
Kosten
Vertraulich
Stockwerke
1–5 Stockwerke

The client for this project initially asked three architects for some suggestions on how to refurbish this apartment in Soho, central London.

Our proposal was, to extend by building over an existing terrace. Two large sliding doors open into cavities within the walls so that on a good day one can still enjoy the open air.

Dazugehörige Projekte

  • 大阪大学 まちかね保育園
    工藤和美 + 堀場弘 / シーラカンス K&H
  • Pool Pavilion
    Reddymade
  • Sanierung Geschäftshaus Aeschenvorstadt
    KREN Architektur
  • Armadale Residence
    Rob Mills Architecture & Interiors
  • Neubau Chalet
    Arttesa, designed & tailored

Magazin

Andere Projekte von Dive Architects

Vegagatan
Stockholm, Schweden
Whites Grounds
London, Großbritannien
Mews House
London, Großbritannien
Shopping Complex
Bio New Town, China
Breeze Yoga
London, Großbritannien
British Council Khartoum
Khartoum, Sudan