Photo © Junji Kojima
Photo © Junji Kojima
Photo © Junji Kojima
Photo © Junji Kojima
Photo © Junji Kojima

House in Shibuya

 Back to Projects list
Year
2011

This home features a skateboard bank ramp and piano room. The skateboard ramp is connected to an exterior garden, as well as to the elevated piano room via a set of sound-proof doors. When the doors are fully opened the piano room becomes a stage and the skate ramp a seating area for guests. The change in elevation at the piano room demands a similar change in the basement space below it and the living-dining-kitchen area above it. These elevation shifts ambiguously divide the space while leaving it gently connected, create a further sense of depth, and in general enrich the entire home.

Other Projects by LEVEL Architects

House in Nakameguro
Tokyo, Japan
House in Oyamadai
Tokyo, Japan
House in Oimachi
Tokyo, Japan
Two-Family House in Zaimokuza
Kanagawa, Japan
House in Todoroki
Tokyo, Japan
Three-Family House in Nakano
Tokyo, Japan