AG5

Photo © Søren Nielsen
Photo © Søren Nielsen
Photo © Søren Nielsen

TORM

 Voltar à lista de projetos
Ano
2009
Custo
1M - 100M
Pisos
5-20 Stories

The concept for the refurbishment and departmental fit out of two floors takes the building’s transparency as the basis for creating an environment encouraging interaction between people.

TORM has a focus on sustainable practice and work environment. The office layout was required to support this focus.

There was a requirement for a good connection between direction, leaders and employees encouraging dialogue between departments and between employ¬ees.

The workplace environment is optimised through consciously creating a healthy, varied, inspirational and effective workspace.

The fit out for TORM underlines the intentions for social sustainability through the following points:

• The physical environment and interior climate

• Varied, functional and ergonomic workplaces

• Different meeting places

Inappropriate work patterns are the cause of many of today’s environ¬mental problems. Therefore changes in the way in we work can also create solutions for many of these environmental issues.

Outros projetos por AG5

Georg Jensen
Copenhagen, Denmark
Jagtvej Apartments
Copenhagen, Denmark
Nørrebrobryghus
Copenhagen, Denmark
Amager Incineration Plant
Copenhagen, Denmark
Taste
Stockholm, Sweden
Social Psychiatric Center
Hilleroed, Denmark