Digital Transformation Centre of Schaeffler

 Voltar à lista de projetos
Ano
2019
Cliente
Schaeffler

Featuring vivid and vibrant interiors, the Digital Transformation Centre of German automotive and industrial supplier Schaeffler was conceived to help develop a more creative and agile mind-set in the company by providing a work environment that stimulates design thinking, promotes innovation and delivers a youthful energy to a long-established firm. The office is divided into three main areas that move from loud to quiet zones, enabling collaborative teamwork without interrupting more concentrated thinking.

Outros projetos por Evolution Design

Google European Engineering
Zurich, Suíça
K.I.S.S.
Zurich, Suíça
Google Russia
Moscow, Russia
Google Norway
Oslo, Norway
Google Sweden
Stockholm, Sweden
Cocoon
Zurich, Suíça