Photo © Peter Wuermli
Photo © Peter Wuermli
Photo © Peter Wuermli
Photo © Peter Wuermli
Photo © Peter Wuermli
Photo © Peter Wuermli
Photo © Peter Wuermli
Photo © Peter Wuermli
Photo © Peter Wuermli
Photo © Peter Wuermli

PULS Headquarters

 Voltar à lista de projetos
Localização
Munich, Alemanha
Ano
2017
Cliente
PULS GmbH

PULS is a German engineering company, which invests significant resources in research & development. The company considers their employees to be key to its ongoing success. Therefore, the HR department commissioned a new staff-centered workplace design to move the company culture away from islands of lonely workers towards a networked community. The design of the new workplace creates the optimal environment for this cultural change.

The design focuses on bringing together different departments to foster teamwork – with engineering, manufacturing and IT specialists now closely connected to sales & marketing, HR, and senior management.

Outros projetos por Evolution Design

Google European Engineering
Zurich, Suíça
K.I.S.S.
Zurich, Suíça
Google Russia
Moscow, Russia
Google Norway
Oslo, Norway
Google Sweden
Stockholm, Sweden
Cocoon
Zurich, Suíça