© Peter Wuermli
© Peter Wuermli
© Peter Wuermli
© Peter Wuermli
© Peter Wuermli
© Peter Wuermli
© Peter Wuermli
© Peter Wuermli
© Peter Wuermli
© Peter Wuermli
© Peter Wuermli
© Peter Wuermli

PULS Vario

 Voltar à lista de projetos
Ano
2018
Cliente
PULS Vario

Creativity and innovation are the lifeblood of businesses. Recruiting the right staff is the first step, but equally important is providing an inspirational workspace. Evolution Design has created a 1000sq metre office for PULS Vario specifically designed to enable innovation.

The office is based on the concept of the Vierkanthof, a traditional Austrian farmhouse structure arranged around a square-shaped courtyard where various experts work closely together to achieve common goals.

Evolution Design translated the concept of the Vierkanthof into a modern workplace divided into four main zones – RETREAT, DIALOGUE, CREATE and SHARE – each tailored to support different tasks and different stages of the innovation process. This format allows people to be strategically connected and to work in a flow, which is an efficient and effective way to bring out the best in people.

Outros projetos por Evolution Design

Google European Engineering
Zurich, Suíça
K.I.S.S.
Zurich, Suíça
Google Russia
Moscow, Russia
Google Norway
Oslo, Norway
Google Sweden
Stockholm, Sweden
Cocoon
Zurich, Suíça