Photo © Andreas Muhs
Photo © Andreas Muhs
Photo © Andreas Muhs
Photo © Andreas Muhs

Verti Music Hall

 Voltar à lista de projetos
Localização
Berlin, Alemanha
Ano
2018
Pisos
5-20 Stories

The public area of the new VERTI MUSIC HALL, designed on behalf of the Anschutz Entertainment Group, gleams on the Mercedes-Benz-Platz in Berlin with a refreshed interior concept. The building has a music hall, a spacious public area including a premium area, terrace and an artists' floor. The leather furniture and building materials are reminiscent of a rough and urban-industrial design, which nevertheless appears warm due to the earth tones and the right lighting. The furniture and materials are reflected in the stunning staircase railing. More information and images at https://www.studioforma.ch/verti-music-hall

Outros projetos por STUDIOFORMA

Villa Veyrier
Veyrier, Suíça
Casa Vista
Lugano, Suíça
Mansard Villa
Zurich, Suíça
Contemporary Classical Mansion
Lake Geneva, Suíça
Neo-Gothic Villa
Zurich, Suíça
Hublot Global Boutique Concepts & Rollout
Gobal