Photo © Studioforma
Photo © Studioforma
Photo © Studioforma
Photo © Studioforma
Photo © Studioforma

Villa Veyrier

 Voltar à lista de projetos
Localização
Veyrier, Suíça
Ano
2020
Pisos
1-5 Stories

The VILLA VEYRIER is situated in an idyllic small Swiss village with a beautiful panoramic view of the backyard and the Mont Salève. The villa also has a cosy outdoor area including a pool for hot summer days and a campfire for cool winter days. These complement the open outdoor area, which also includes the terrace and lounge. The villa has several rooms, including a master bedroom and a fitness room on the first floor, where the family can enjoy some privacy and relax after tedious days. The minimalist architectural lines and the shape of the VILLA VEYRIER create a feeling of modernity and comfort. VILLA VEYRIER won the International Property Award for the Best Architecture Single Residence Switzerland 2018-2019. More at https://www.studioforma.ch/villa-veyrier

Outros projetos por STUDIOFORMA

Casa Vista
Lugano, Suíça
Mansard Villa
Zurich, Suíça
Contemporary Classical Mansion
Lake Geneva, Suíça
Verti Music Hall
Berlin, Alemanha
Neo-Gothic Villa
Zurich, Suíça
Hublot Global Boutique Concepts & Rollout
Gobal